Video Klaus Iohannis dă leapșa într-o campanie pentru citit. „Când vine vorba despre citit, ţara noastră este pe ultimul loc din Europa”

Data actualizării: Data publicării:
klaus-iohannis-citeste-campanie-pentru-mai-mult-citit
FOTO: Captură Facebook/Klaus Iohannis

Klaus Iohannis îi invită pe români să citească mai mult. Preşedintele României dă startul unei campanii lansate de Editura Curtea Veche pe Facebook, unde îi invită pe români să citească mai mult. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Lumea aparține celor care citesc, pentru că atunci când citești o carte e ca și cum ai ține un vis între palme. Noi, românii, însă, nu citim destul. Așa că vă invit să alegeți o carte pe care o îndrăgiți, să citiți o pagină și să nominalizați un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Folosiți #timpulsăcitim și hai să readucem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc”, se arată în postarea de pe Facebook a preşedintelui.

„Când vine vorba despre citit, ţara noastră este pe ultimul loc din Europa. Eu refuz să cred că nu putem schimba asta. O naţiune este condamnată la stagnare dacă oamenii se opresc din citit. Am creat România Eduată pentru generaţiile viitoare ca să putem construi împreună România următorilor 100 de ani. Ştiu că suntem cu toţii ocupaţi, muncim mult, avem grijă de familiile noastre, nu avem timp destul. Dar oare, nu putem să găsim un moment şi pentru noi, să ne limpezim gândurile, să ne bucurăm de lectură? Şi astfel să fim un exemplu pentru cei tineri. Hai să facem asta chiar acum! Hai să citim împreună!”, a spus preşedintele înainte de a citi un fragment din cartea „Om bun la centru” a lui Andrei Mihăilescu.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri