Legiștii au finalizat autopsia fetiței ucise de mamă, la Timișoara, și au stabilit cauza morții

Data actualizării: Data publicării:
educatoare timisoara

Medicii legişti din Timişoara au finalizat autopsia fetiţei de patru ani care a fost ucisă de mama ei şi au stabilit că micuţa a decedat înecată. Potrivit reprezentanţilor de la Medicina Legală Timişoara citați de News.ro, cauza morţii fetiţei de patru ani este asfixiere prin înec.

educatoare timisoara

Citește și: Tatăl fetiţei ucise la Timişoara: "Primul lucru fugea la ea...<mami, am venit să-ți spun cât te iubesc>"

De asemenea, medicii legişti spun că fetiţa avea tăieturi la mâini, însă acestea erau superficiale, doar la nivelul pielii,  neajungând la ligamente şi la vene.

Procurorii au decis, miercuri, după trei ore de audieri, reţinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani. Oana Neţ le-a spus procurorilor că nu are o explicaţie logică pentru fapta sa şi a susţinut că s-a gândit intens, în ultima vreme, la divorţul de soţul său.

Oana Neţ a fost încătuşată şi transferată în Arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, iar joi dimineaţă va fi dusă la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă.

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţa crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Fetiţa de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie şi cu venele de la mâini tăiate.

În locuinţă, în momentul crimei, se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Mai mulţi martori le-au declarat poliţiştilor că, cel mai probabil, femeia a recurs la gestul de a-şi ucide fetiţa după o ceartă cu soţul ei, care i-ar fi cerut divorţul. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, din judeţul Timiş. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta şi că vrea să îşi caute un loc de muncă mai bine plătit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri