Tatăl fetiţei ucise la Timişoara: "Primul lucru fugea la ea...<mami, am venit să-ți spun cât te iubesc>"

Data actualizării: Data publicării:
politie-smurd-crima-noaptea-3

Caz sinistru la Timişoara, unde se caută explicaţii pentru transformarea unei educatoare în călăul propriului copil, o fetiţă de patru ani! A ucis-o în chinuri, după care a sunat la 112 să anunţe crima. Când au venit poliţiştii, i-a rugat să o ducă la spital: încercase să îşi ia zilele şi se simţea foarte rău. Medicii i-au salvat viaţa. Acum este în arestul poliţiei şi trebuie să dea explicaţii pentru monstruozitatea comisă.

Tragedia s-a întâmplat în vreme ce soţul educatoarei în vârsta de 38 de ani era plecat la serviciu. Mama fetiţei s-a încuiat cu ea în baie şi acolo i-a luat zilele. Tatăl copilei a fost în stare de şoc ore întregi când a aflat. Îl roade şi acum aceeaşi întrebare. Cum s-a transformat partenera lui în criminală, din mama divinizată de singurul lor copil.

Marius Neț, tatăl fetiței: „Primul lucru fugea la mama...mami, am venit să te pup și să-ți spun cât de iubesc. Relația dintre mamă și fiică aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică”.

Poliţiştii trebuie să afle motivele asasinatului, iar misiunea se anunţă cumplit de grea. Educatoarea care şi-a ucis fetiţa într-un mod ce nu poate fi descris îşi adora copilul, povestesc vecinii: îi spunea prinţesă şi nu avea ochi decât pentru ea.

Vecină: „Eu tot aşa îi spuneam, prinţesa mea. Venea, că noi nu avem gard între grădini, venea la mine culegeam mere, flori. Era o scumpete de fetiţă.”

Nici tată fetiţei, nici apropiaţii nu pricep ce s-a întâmplat în mintea femeii care îşi dedicase viaţa şi cariera copiilor. Directoarea grădiniţei vorbea la superlativ despre educatoare, la fel şi părinţii celor mici din grupa ei.

Vecină: „Femeie extraordinară. A iubit copiii din tot sufletul, s-a declanșat ceva în capul ei de moment, fetița asta a omorât-o, a vrut să se ducă împreună undeva”.

Singurul indiciu că ceva nu era în regulă cu educatoarea a venit luna trecută. I-a spus directoarei că este extenuată şi că are nevoie de o pauză, aşa că a intrat în concediu fără plată. Şi dacă ar fi avut probleme grave, inspectorii şcolari nu ar fi aflat că femeia trebuie ţinută departe de copii. O lege modificată acum şase ani a schimbat regulile în Educaţie.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al ISJ Timiș: „Nu se face valoarea psihologică. Nu mai este obligatorie”.

Acum, educatoarea care a recunoscut că şi-a omorât fetiţa de patru ani este pe mâinile poliţiştilor şi a psihiatrilor.

Gabriel Diaconu, medic psihiatru: „Probabil că are în spate, ca şi în alte poveşti, o patologie psihiatrică fie nediagnosticată, fie insuficient tratată”.

Acuzaţiile care îi sunt aduse o pot trimite 25 de ani pe educatoare la închisoare sau la un spital de psihiatrie sub pază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri