Lider ALDE, atac fără precedent la PSD: Miza legii offshore e continuarea importurilor din Rusia

Data actualizării: Data publicării:
andrei gerea, la galati_digi24_16.07.2015

Andrei Gerea, vicepereşedinte ALDE şi fost ministru al Economiei, a criticat marţi decizia PSD de a modifica fără consultări legea offshore.

„Interesele sunt îndreptate către continuarea importurilor din Rusia și neînceperea lucrărilor din Marea Neagră”, a spus Gerea la Realitatea TV, citat de G4Media.

Citiţi şi:

Protest ALDE privind legea offshore. Vosganian: ”Este o improvizație”

Discuţii jenante în Parlament pe tema legii offshore. Oamenii de afaceri nu au mai suportat şi au plecat

El a criticat amendamentele depuse de PSD în Comisia pentru industrii: „Cu modificările de azi, cineva nu dorește ca exploatarea gazelor din Marea Neagră să înceapă și se dorește practic continuarea importurilor de gaze din Rusia. Practic noi închidem, nu mai dăm nici o șansă exploatării din Marea Neagră”.

Totodată, el l-a criticat pe Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de Industrii pe motiv că modificările făcute azi cresc fiscalitatea: „La Comisia de Industrii există o altă miză”.

El a anunțat că dacă amendamentele propuse de PSD azi vor rămâne în forma care merge la votul final din plen, „vom vota împotrivă”.

Reamintim că deputații ALDE din Comisia de Industrii au părăsit azi dezbaterea în semn de protest față de amendamentele aduse de PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri