Video Mai mulți bărbați din Argeș au transformat bena unei autoutilitare în piscină, cu care se plimbau pe străzile comunei

Data actualizării: Data publicării:
piscina in bena autoutilitarei cu oameni in ea
Bărbații s-au plimbat cu piscina mobilă pe străzile din Bogați și au fost amendați. Sursă foto: captură video

Polițiștii din Topoloveni au amendat mai mulți bărbați care au transformat în piscină bena unei autoutilitare cu care s-au plimbat pe străzile dintr-o comună argeșeană. Amendă a primit și șoferul care i-a condus pe petrecăreți pe străzile comunei Bogați.

Polițiștii dim Topoloveni au fost sesizați sâmbătă la 112 că „o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați”. Când aiuns la fața locului, au depistat autovehiculul de transport marfă în trafic.

Mai mulți bărbați transformaseră bena autoutilitarei în piscină și se plimbau pe străzile comunei bogați, cu muzica la maximum. 

„Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R.

De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri