Managerul Spitalului de Infecțioase din Constanța, către jurnaliști: Totul era în regulă. Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?

Data actualizării: Data publicării:
Managerul Spitalului de Boli Infectioase Constanta Stela Halichidis
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis. FOTO: Digi24

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, a declarat, vineri, că unitatea medicală avea toate avizele legale, iar defecţiunile depistate anterior de către ISU au fost remediate.

"Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (...)

Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (...)

Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă", a spus managerul, care a susținut în mai multe rânduri că nu poate da alte declarații deoarece îi e rău.

"Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?", s-a adresat ea jurnaliștilor.

Întrebată dacă personalul se afla în Secţia ATI unde a izbucnit incendiul, aceasta a spus că tot personalul era prezent.

Șapte pacienţi au murit, vineri, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri