Marius Budăi face apel către profesori la dialog și înțelegere: „Nu trebuie să sufere copiii nevinovaţi”

Data publicării:
marius budai
Ministrul Muncii, Marius Budăi. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a spus, joi, la Ploieşti, că protestele profesorilor sunt legitime, însă acestea nu ar trebui să afecteze elevii. „Acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere pe final de an”, a spus ministrul. Budăi susține că soluții există și face apel la dialog și înțelegere, potrivit Agerpres. 

„Soluţia pentru dascăli nu este a ministrului Muncii, este a noastră, a PSD. Eu cred că dascălii noştri ştiu că atunci când PSD a fost la guvernare, de veniturile dumnealor s-a vorbit doar pe plus. De altfel, de veniturile tuturor cetăţenilor. Noi, PSD, spunem că protestul dascălilor este legitim şi avem şi soluţii pentru dumnealor, dar credinţa noastră este că acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere pe final de an şi trebuie ca o soluţie să fie găsită împreună prin dialog şi nu prin impuneri şi cu forţa şi nu peste noapte”, a spus ministrul într-o conferinţă de presă.

Acesta a făcut apel la profesori la înţelegere şi dialog, astfel încât copiii să nu sufere. „Nu am trecut noi în PNRR legea salarizării şi legea pensiilor, nu le-am pus noi între paranteze, însă suntem dispuşi la dialog şi facem apel la toţi dascălii la înţelegere şi la deschidere la dialog, pentru că noi o avem şi trebuie să facem toate eforturile împreună astfel încât copiii nevinovaţi să nu sufere”, a mai arătat Budăi.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri