Ministeriala NATO, promovată intens în Capitală cu afișe și materiale informative în autobuze și tramvaie

Data actualizării: Data publicării:
Ministeriala NATO
Capitala se pregătește pentru Reuniunea miniștrilor de Externe ai statelor membre NATO. Foto: Ministerul Afacerilor Externe/Facebook

București găzduiește de marți, timp de două zile, Reuniunea miniştrilor Afacerilor Externe ai statelor membre NATO, iar autoritățile s-au pregătit pe măsura evenimentului. Afișe cu logo-ul Reuniunii au fost postate în zonele centrale ale Capitalei, la fel și pe panourile electronice, iar în mijloacele de transport în comun rulează un material informativ despre rolul Alianţei Nord-Atlantice. Miniștrii de Externe sunt așteptați să sosească începând de luni, 28 noiembrie.

În contextul reuniunii NATO de la Bucureşti, Arcul de Triumf este iluminat, în aceste zile, în culoarea albastră, iar drapelele României şi al Alianţei Nord-Atlantice au fost arborate deja pe principalele artere ale Bucureştiului.

Reuniunea miniştrilor Afacerilor Externe ai statelor membre NATO are loc la Bucureşti pe 29 şi 30 noiembrie.

Evenimentul va fi găzduit, în numele României, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, şi reprezintă prima reuniune NATO de nivel înalt desfăşurată într-un stat de pe Flancul Estic, aflat în prima linie de apărare a Alianţei, de la declanşarea agresiunii brutale a Rusiei asupra Ucrainei, la 24 februarie 2022.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri