Video O cisternă încărcată cu motorină s-a lovit de un TIR pe DN2. Traficul a fost deviat

Data publicării:
o cisterna s-a lovit de un tir
O cisternă încărcată cu motorină s-a lovit de un TIR. FOTO: Monitorul de Suceava

O cisternă încărcată cu motorină s-a lovit de un TIR pe DN2, în județul Suceava. Traficul a fost blocat pe timpul intervenției, dar polițiștii au deviat circulația pe o porțiune de aproximativ 200 de metri.

„Autotrenul este încărcat cu ambalaje de carton și a ieșit în afara părții carosabile, iar autocisterna are rezervorul de combustibil al capului tractor spart și au fost scurgeri de motorină pe carosabil. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și Ambulanța SMURD. Colegii mei au luat măsurile de siguranță specifice în astfel de situații, respectiv au deconectat bornele de la bateriile de acumulator, au verificat scurgerile de carburant și lubrifiant. Șoferul autocisternei a fost preluat de echipajul SMURD, fiindu-i acordat primul ajutor medical și a fost transportat la spital. Șoferul autocamionului a fost monitorizat medical și el, însă nu a necesitat transportul la o unitate spitalicească. Pericolul a fost inlaturat inca de la sosirea colegilor mei la fata locului. Avem o problemă cu sistemul de rulare la autocisternă, care a fost avariat. A fost solicitată o altă autocisternă, iar la fața locului sunt polițiști, lucrători de la drumuri naționale și o societate privată care asigură utilajele necesare pentru manipularea autovehiculelor avariate”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, la Digi24.

Traficul a fost blocat pe timpul intervenției, dar polițiștii au deviat circulația pe o porțiune de aproximativ 200 de metri, pe un drum paralel cu DN2, astfel că se circulă alternativ până la restabilirea situației de normalitate.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri