Video O mașină a intrat într-un food truck, în București. O persoană a fost resuscitată, după ce s-a înecat cu mâncare, din cauza sperieturii

Data publicării:
accident in cotroceni
Un grav accident s-a produs duminică în zona Cotroceni, din Capitală. FOTO: Digi24

Un grav accident s-a produs duminică în zona Cotroceni, din Capitală. O mașină a intrat într-o rulotă din piața volantă organizată în fața Academiei Militare, după o tamponare în trafic. Două persoane au fost rănite. Una dintre ele mânca în momentul în care mașina scăpată de sub control a lovit rulota.

Inițial, a fost vorba despre o tamponare între două mașini, însă una dintre acestea a ricoșat și a lovit puternic food truck-ul de alături. În interior se aflau două persoane care preparau mâncare. Acestea au fost rănite în momentul în care camioneta a fost lovită puternic.

Patru persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre cele două persoane care preparau mâncarea în camionetă, dar și despre unul dintre șoferi. A fost rănit și un om care se afla sub un cort, la o masă, și servea mâncarea de la food truck. În momentul în care a auzit impactul puternic acesta s-a speriat foarte tare, s-a înecat cu mâncarea și a suferit un stop cardio-respirator. A fost resuscitat de medicii de pe ambulanța ajunsă la locul accidentului și a fost transportat la spital.

În continuare se fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru acest accident.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri