Galerie Foto O tânără de 20 de ani din Suceava a fost prinsă cu marfă de contrabandă de mii de lei în podeaua mașinii

Data publicării:
vama romania ucraina suceava
Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus - Krasnoilsk, Ucraina. Sursa foto: Poliția de Frontieră

O tânără de 20 de ani din Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prinsă de polițiștii de frontieră cu 1.530 de pachete de țigări netimbrate. Marfa de contrabandă, în valoare de peste 7.600 de lei, era ascunsă în podeaua mașinii, spun oamenii legii. 

Tânăra de 20 de ani se afla la volanul unei mașini înmatriculate în Polonia și voia să intre din Ucraina în România prin Vama Vicovu de Sus, din județul Suceava.

"Miercuri, 13 decembrie 2023, în jurul orei 17:15, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean român. Femeia, în vârstă de 20 de ani, domiciliată pe raza județului Suceava, conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Polonia", transmit polițiștii de frontieră.

În urma controlului făcut asupra mașinii tinerei, polițiștii au descoperit 1.530 pachete cu țigări netimbrate. Marfa, în valoare de 7.650 lei, era ascunsă într-un loc special amenajat în podeaua autoturismului.

Țigări de contrabandă ascunse în podeaua unui autoturism. Sursa foto: Poliția de Frontieră
Țigări de contrabandă ascunse în podeaua unui autoturism. Sursa foto: Poliția de Frontieră

"Întreaga cantitate de țigări, dar și autoturismul în valoare de 5.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Pe numele tinerei a fost deschis acum dosar penal pentru contrabandă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri