Video Plan Roșu de Intervenție în județul Neamț. Trei persoane, printre care și un copil, au murit în urma unui accident grav

Data actualizării: Data publicării:
accident in neamt
Trei persoane au murit, luni, într-un accident rutier în care sunt implicate trei maşini, pe E 85, în judeţul Neamţ. FOTO: Roman TV

Trei persoane au murit, luni, într-un accident rutier în care sunt implicate trei maşini, pe E 85 în judeţul Neamţ, iar autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, transmite News.ro.

ACTUALIZARE 14:25 Poliţiştii din Neamţ au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. Au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

Într-o maşină erau trei persoane, toate trei fiind declarate decedate. În autoutilitară era şoferul, care a fost transportat la spital, iar în cea de-a doua maşină erau două persoane.

Intervenţia echipelor de la faţa locului continuă, poliţiştii urmând a stabili vârstele victimelor şi mecanismul producerii accidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe E 85, în comuna Secuieni, în care au fost implicate trei autoturisme. 

 
Trei persoane au decedat, printre care și un minor, iar alte trei sunt în stare gravă, potrivit autorităților.
 
Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.
 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri