Quintus: Sper să avem un guvern în care să fie reprezentată majoritatea reală a parlamentarilor

Data publicării:
ROMFILATELIA - CELEBRARE SENAT 150 ANI DE ACTIVITATE
Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că alegerile de duminică pot schimba destinul României, exprimând-și speranța că în viitorul Guvern va fi reprezentată majoritatea "reală" a parlamentarilor.

ROMFILATELIA - CELEBRARE SENAT 150 ANI DE ACTIVITATE
Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

"Sunt aici (...) pentru că socotesc că țara, noi toți, românii, ne găsim într-un moment de mare răspântie. Cred că ziua de astăzi poate să schimbe într-un fel sau în altul destinul acestei țări în care trăiesc de o sută de ani. (...) Totul depinde de înțelepciunea și mai ales de prezența alegătorilor noștri. Dacă avem noroc și cu o vreme bună și își dau seama că votul lor contează enorm și depășim 50, poate spre 60 de procente, totul este în regulă. Altfel, hotărăște țara și soarta țării un număr mic care nu reprezintă în întregime poporul nostru", a spus Quintus, citat de Agerpres.

Totodată, președintele de onoare al PNL și-a exprimat speranța că în viitorul guvern va fi reprezentată majoritatea "reală" a parlamentarilor.

"Sper ca de acum încolo să avem un Guvern în care să fie reprezentată majoritatea reală a parlamentarilor, sper ca Parlamentul, așa cum era pe vremea mea, să își facă datoria (...) și mai sper ca prim-ministrul care se va așeza acolo și Guvernul — sigur că va fi politic, nu am nicio îndoială — să înțeleagă mai bine nevoile noastre și să ne guverneze pe noi și mai puțin pe niște alte interese care nu sunt ale românilor", a adăugat Quintus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri