Alegeri prezidențiale 2019. Dacian Cioloș: Votul de astăzi ar trebui să pună definitiv capăt ideii că votăm răul cel mai mic

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos mesaj de anul nou
Dacian Ciolos Foto: captură TV

Dacian Cioloș, liderul PLUS, a votat la alegerile prezidențiale 2019, duminică în jurul orei 11, într-o secție de votare din Brașov.

Cioloș a spus că a votat "pentru ca România să poată merge definitiv pe calea democrației, a cinstei și a competenței, pentru ca oamenii de bun simț să poată să-și construiască un trai aici în România, fără să fie nevoiți să plece și pentru ca cei care au plecat să aibă motive să vină înapoi.

"Votul de astăzi cred că ar trebui să pună definitiv capăt ideii că votăm de frică, că votăm răul cel mai mic, și să avem în sfârșit în turul doi o dezbatere de idei legat de modul în care România ar trebui să evolueze în următorii ani", a mai spus Dacian Cioloș.

"Eu cred că oamenii au înțeles deja, după doi-trei ani de stat în stradă, că votul contează și de la europarlamentare încoace se pare că partea asta de societate care dorește o modernizare a României începe să se facă tot mai auzită și se face auzită în mod eficient pentru că asta e modul cel mai de impact de a schimba lucrurile", a mai spus Cioloș, comentând prezența la vot.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri