Alina Gorghiu: Sistemul de impozitare nu se schimbă. Nici cota unică nu devine progresivă

Data actualizării: Data publicării:
Alina Gorghiu face declarații la o conferință
Alina Gorghiu. . Foto: Facebook

Alina Gorghiu spune că sistemul de impozitare nu se va schimba şi nici cota unică nu va deveni progresivă. Vicepreședinta PNL a adăugat că prezența libralilor în guvern „este cea mai puternică garanţie că antreprenorii vor fi respectaţi. „Bugetul pentru investiţii stabilit de acest Guvern, de 7% din PIB, este cel mai mare din ultimii 30 de ani”, a ținut să precizeze șefa Senatului.

Trebuie să le spunem celor care fac bani pentru economia românească, antreprenorilor români, cetăţenilor români că sistemul de impozitare nu se schimbă! Nici cota unică nu devine progresivă! Aceasta este o garanţie pentru grupurile sociale active din societate. Dezvoltarea economică a României depinde de evoluţia mediului de afaceri”, a declarat Alina Gorghiu.

Prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi. Să nu uităm - bugetul pentru investiţii stabilit de acest Guvern, de 7% din PIB, este cel mai mare din ultimii 30 de ani - 88 miliarde de lei. E de dorit ca nimeni să nu abordeze în cheie populistă politicile fiscale ale statului”, a adăugat șefa Senatului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri