Andreea Paul, despre demisia lui Blaga: Se dovedește a fi un om corect

Data publicării:
Andreea PAUL_poza

Deputatul PNL Andreea Paul a precizat că Vasile Blaga s-a dovedit un om corect și a făcut ceea ce a cerut liberalilor aflați în situația sa, respectiv a demisionat. De asemenea, Andreea Paul nu a dorit să spună cineva l-ar putea înlocui pe Vasile Blaga ca șef de campanie al PNL. 

Domnul Blaga Vasile se dovedeşte un om corect pentru că şi-a respectat un cuvânt dat şi a făcut ceea ce dânsul a cerut permanent membrilor liberali atunci când s-au aflat într-o situaţie similară. Sigur că lucrurile s-au întâmplat repede astăzi, cu toţii suntem surprinşi, eu văd însă lucrurile de la periferie, pentru că că acum câteva luni mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL, iar prima concluzie pe care o trag este că Partidul Naţional Liberal şi-a pierdut astăzi şeful de campanie pentru alegerile parlamentare şi sper ca dânsul să îşi poată dovedi nevinovăţia în instanţă, aşa cum el însuşi a afirmat că îşi doreşte să o facă în instanţele judecătoreşti”, a spus deputatul PNL. 

Întrebată cine l-ar putea înlocui în calitate de șef de campanie al PNL pe Vasile Blaga, Andreea Paul nu a dorit să nominalizeze pe cineva.

„Nu voi da curs la o astfel de întrebare, ştirile sunt foarte proaspete, tulburătoare şi nici nu sunt din poziţia de simplu membru în poziţia de a face astfel de propuneri, dar am convingerea că PNL are multe propuneri pentru o astfel de poziţie onorantă şi că va intra într-o cursă accelerantă de reîmprospătare. Și nu doar în interiorul partidului ci şi în afara partidului pentru că ne-am deschis larg uşile pentru profesionişti, chiar cred că a sosit timpul oamenilor bine pregătiţi şi cu caracter să facă pasul în politică. Vor urma astfel de discuţii în grupul parlamentar PNL, în biroul naţional, se vor ridica mai multe propuneri dar deocamdată nu s-a făcut niciuna”, a precizat Andreea Paul. 

Copreședintele PNL Vasile Blaga, plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență, spune că își va dovedi nevinovăția. Pe de altă parte, el a demisionat de la conducerea partidului și din funcția de șef de campanie pentru alegerile parlamentare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri