Foto Aventurile Vioricăi Dăncilă în țara în care liderii PSD au căzut în depresie

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
dancila în comuna Zamostea
Foto: Captura Facebook/Partidul Social Democrat

Cu broșa „Inima românească” prinsă-n piept, însoțită de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și de mai mulți miniștri din Guvernul demis, Viorica Dăncilă a luat țara la pas să convingă lumea că doar ea se luptă cu cei 7 „apostoli” ai austerității și tăierilor de pensii și salarii. De marți, premierul demis este în campanie în zona Moldovei, unde a vizitat spitale, s-a întâlnit cu activul de partid și a cuvântat la adunări restrânse cu simpatizanții PSD. Biroul de presă a transmis live, pe Facebook, întreaga activitate de campanie a candidatului PSD la alegerile prezidențiale, însă audiența a fost sub așteptări, doar câteva zeci de oameni au urmărit-o în timp real pe Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a vorbit marți activului de partid din comunele Hânțești și Zamostea, din județul Suceava, a vizitat spitalul din Rădăuți și a avut o conferință de presă la sediul PSD Suceava, iar pe seară a mers la Fălticeni pentru o întâlnire cu simpatizanții partidului.

Mesajele transmise de premierul demis se înscriu în linia discursului PSD din ultima perioadă: Klaus Iohannis a blocat România și a plecat din țară, Guvernul Orban o să taie pensiile și salariile, urmează austeritate după plecarea PSD de la guvernare, iar singurul om care se poate lupta cu cei 7 barbați care vor răul României este Viorica Dăncilă, unde mai pui că este și femeie, și chiar una puternică.

„Am văzut că îi spuneau oamenii că este frumoasă, ca are mâna moale, dar vă spun, mâna asta moale este foarte puternică și a ținut frâiele guvernării doi ani de zile”, a spus, plin de entuziasm, secretarul PSD, Mihai Fifor.

„Contracandidatul meu este Klaus Iohannis și sunt singurul contracandidat care contează în această luptă. Uitați-vă la restul candidaților cum s-au subordonat. Cum să credem că intră într-o luptă când au ascultat ce le-a cerut Iohannis”, a declarat Viorica Dăncilă, la Rădăuți.

Mesajele transmise au fost însă lipsite de forță, activul de partid lipsit de entuziasm, iar liderii partidului și miniștrii care au însoțit-o pe Viorica Dăncilă au părut mai degrabă triști și obosiți decât motivați și pregătiți pentru o campanie care să le bage candidatul în turul al doilea al prezidențialelor.

Unele mesaje rostite pe scenă de Mihai Fifor și de Viorica Dăncilă au părut desprinse din sloganurile folosite de celalalt candidat care se luptă pentru un loc în finala prezidențială, Dan Barna.

„Noi vrem o Românie în care copiii noștri să își dorească să trăiască, să nu mai plece din țară”, a transmis activului de partid Mihai Fifor.

„Să aducem un zâmbet pe fața oamenilor”, a completat și Viorica Dăncilă.

vio afise babe sursa psd
Sursa: Facebook/Partidul Social Democrat

„Ca agronom, ca fiu de țăran, acum ca ministru, o însoțesc pe doamna prim-ministru la locul faptei. Acolo unde grija noastră s-a consemnat în deciziile pe care le-am luat. Aici, în contact cu oamenii vedem rezonanța bucuriei. Astăzi întreaga Românie este în șantier. Este un șantier deschis peste tot și oriunde. Să faceți ceea ce e bine pentru voi și pentru nație: Să votați pe Viorica Dăncilă!”, a transmis, plin de patos, și Petre Daea.

În conferința de presă susținută la Rădăuți, Viorica Dăncilă nu a reușit să își impună punctajul de la partid. Președintele PSD i-a acuzat din nou pe liberali și pe Klaus Iohannis că „nu au făcut nimic pentru a aduce fabrica Volkswagen în România” și că liderul PPE, familie politică din care face parte PNL, a cerut relocarea fabricii în Bulgaria. Jurnaliștii prezenți la conferința au întrerupt-o însă pe Viorica Dăncilă, spunându-i că reprezentanții companiei germane au anunțat deja că nu caută o altă locație pentru fabrica din Turcia.

Joi, Viorica Dăncilă pleacă în județul Maramureș unde vizitează un șantier pentru construcția telegondolei și a pârtiei de schi de la Borșa, urmată de o vizită la două firme private și mai multe întâlniri cu activul de partid din Baia Mare și Vișeul de Sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri