Blaga o acuză pe Udrea de presiuni asupra organizaţiilor. Udrea: Să vină cu nume

Data publicării:
18022013 20blaga 20acuze 20udrea-50138

Actualizare 16.20. „Dacă există o persoană care să spună că eu am făcut presiune să spună. Vasile Blaga să vină cu nume. Tipul acestor de acuzaţii mă face să mă gândesc dacă nu aşa acţionează cei care le formulează. Ca să aibă un minim de credibilitate trebuie însoţite de nume şi prenume. Nu e bine pentru partid să vorbim despre noi şi să ne acuzăm public”, a replicat Elena Udrea.

Blaga:Au apărut informații că se fac presiuni pe anumiți primari

Dânsa poate nu știe, dar se fac astfel de presiuni, declarația președintelui organizației, că pe el l-a sunat, cred că e probă. L-a sunat un om în numele doamnei, s-au dat telefoane pentru a se cere lista primarilor din județul respectiv”, a spus Vasile Blaga.

Tensiunile din PDL au ajuns la cotă maximă după intrarea Elenei Udrea în competiţie cu Vasile Blaga pentru conducerea partidului şi după intervenţia dură a lui Traian Băsescu. Cei doi combatanţi încearcă să obţină sprijinul filialelor şi se acuză reciproc de manipularea viitoarelor alegeri interne.

Traian Băsescu, sprijin declarat pentru Elena Udrea

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus liderilor organizaţiilor judeţene ale partidului, într-o întâlnire care a avut loc duminică, că PDL nu intră într-o discuţie cu şeful statului şi că singura reacţie va fi doar de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia internă.

„Noi nu intrăm într-o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, şi vom vorbi doar despre oamenii din PDL, ce trebuie făcut. Singura reacţie va fi, eventual, de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia noastră internă. Noi nu ne-am dezis de parteneriatul cu Traian Băsescu şi am susţinut, în campania de referendum, statul de drept, în timp ce unii nu participau nici la dezbateri publice, nici la mitinguri”, a spus Vasile Blaga.

Conducerea PDL s-a întâlnit, duminică seară, cu liderii organizaţiilor judeţene ale partidului, ocazie cu careVasile Blagaa prezentat viziunea sa privind evoluţia PDL. Unii participanţi la această reuniune au considerat drept incorecteafirmaţiile preşedintelui Băsescu despre PDL, au informat surse democrat-liberale.

Citiți şi:

Radu F. Alexandru, Sulfina Barbu și Raluca Turcan îl sprijină pe Vasile Blaga la șefia PDL

Elena Udrea: „Emil Boc ar putea să fie candidatul PDL la preşedinţie”

Traian Băsescu crede în şansele Elenei Udrea de a câştiga şefia PDL

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri