C. Antonescu, la Digi24: Acuzația lui Dan Voiculescu este aberantă și mincinoasă

Data publicării:
crin antonescu sursa foto digi24

Liderul liberal, Crin Antonescu, a reacționat la Digi24 la afirmația făcută de Dan Voiculescu, președintele de onoare al PC, care a acuzat o apropiere a colegilor de alianță de președintele Traian Băsescu.

Contactat telefonic în emisiunea „Kilometrul 0”, Crin Antonescu a mărturisit că afirmația liderului conservator l-a luat prin surprindere și a calificat-o ca fiind „aberantă și mincinoasă”.

Faptul că în cazul cu Roșia Montană am fost pe altă poziție decât PSD nu înseamnă că suntem în opoziție. E de remarcat că, nefiind de acord în acele privințe cu prim-ministrul, eram mult mai departe de Traian Băsescu decât domnia sa. Și prim-ministrul, și președintele aveau aceeași părere. Cu atât mai mult acuzația lui Dan Voiculescu este aberantă și mincinoasă”, a declarat acesta în emisiunea „Kilometrul 0”, de la Digi24.

Declarațiile scandaloase pe care le-am calificat au fost că PNL ar avea o atitudine imorală față de PSD sau că ar avea o apropiere sau că i-ar zâmbi lui Traian Băsescu. Nu mă interesează dacă Dan Voiculescu este supărat, dar nimeni nu își permite să vorbească la adresa PNL astfel”, a adăugat președintele Partidului Național Liberal.

Fondatorul Partidului Conservator susţine că liberalii s-au apropiat prea mult de preşedintele Traian Băsescu. Dan Voculescu mai spune că PNL a avut o atitudine jignitoare şi la adresa PSD. Cu toate acestea, el a militat pentru menţinerea USL.

PNL ne-a jignt și pe noi de câteva ori, continuă să aibă atitudini imorale vizavi de PSD, încearcă să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forțe politice, dintr-un singur motiv: doreste și el, ca orice partid, să aibă rezultate maxime la alegeri”, a declarat, Dan Voiculescu, sâmbătă, la Consiliul Național al Partidului Conservator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri