Cătălin Rădulescu: Cei care nu îl susțin pe Dragnea trebuie să justifice în CEx deficitul de imagine pe care ni l-au produs

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu se poziționează de partea liderului PSD Liviu Dragnea și spune că semnatarii scrisorii anti-Dragnea, precum și ceilalți membri de partid care îi cer demisia, vor trebui să dea socoteală în Comitetul Executiv. Rădulescu a afirmat că el ar propune excluderea din partid a unora dintre contestatarii lui Dragnea, nu a tuturor, însă a refuzat să dea nume. 

- Trebuie excluși din partid Stănescu, Țuțuianu și Firea?

Cătălin Rădulescu: „Nu știu dacă o să îi excludem, o să vedem.”

- Veți propune asta?

Cătălin Rădulescu: „Nu sunt în comitetul executiv, am fost, dar sunt în grupul care îl susține pe președinte, așa cum cred că îl vor susține 70-80% dintre persoanele prezente, iar ceilalți trebuie să justifice deficitul de imagine pe care ni l-au produs prin aceste scrisori, discuții, lucruri pe care puteau să le facă simplu, în CEx.

Trebuie să ne spună mai multe lucruri. Ce au vrut să zică în momentul în care au spus că noi suntem în război cu DNA, cu societatea civilă. Să ne spună dacă DNA și SRI fac parte din societatea civilă, entități pe care le-au precizat ei acolo, președintele României. Mentorul care a scris această scrisoare trebuie să explice acest lucru.”

- Scriați că sediul din Kiseleff ar avea sistem de supraveghere de la SRI.

Cătălin Rădulescu: „Nu, nu sediul din Kiseleff, nu ai înțeles. O persoană, nu vreau să nominalizez pe niciunul dintre ei, nu îmi face plăcere ce au făcut, cu unii am fost prieten, de azi încolo nu voi mai fi, pentru că nu am înțeles demersul lor. Este împotriva partidului și cursului firesc. Au o misiune a lor pe care trebuie să o explice astăzi și sigur cineva trebuie să suporte și rigorile pe care CEx le va hotărî.”

Citiți și: 
Ţuţuianu cere excluderea din PSD a lui Rădulescu „Mitralieră” şi anunţă că îl dă în judecată

- Ce lider PSD a permis supravegherea SRI și unde?

Cătălin Rădulescu: „Domnul Țuțuianu. Trebuie să răspundă el, întrebați-l pe el, să ne povestească mai multe, să ne spună dânsul unde, să ne spună și nouă de ce protocoalele au fost legale.

Ce am vrut eu să arăt prin scrisoarea mea mea că sunt colegi care ar trebui să tacă și să nu vorbească și să nu ne dea nouă lecții. Nu sunt cei mai buni dintre noi care să ne dea nouă lecții, sunt colegi care au în guvern și în agențiile guvernamentale foarte mulți oameni puși din teritoriu. Și în scrisoarea lor se plâng că domnul președinte Dragnea a pus oameni. Nu. Ei au pus oameni. Argeșul nu are nici 1% dintre oamenii care sunt de la Paul Stănescu, din Olt, din Ialomița, de la Neacșu, exact ei, care au pus oameni foarte mulți exact ei se plâng acum că președintele a pus oameni fără ei. Este o minciună ordinară, ești ipocrit când spui o astfel de minciună.”

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri