Cîmpeanu: O să acord nota 10 fiecăruia dintre autorii moţiunii, la disciplina "Demagogie"

Data publicării:
sorin cimpeanu
Sorin Cîmpeanu. Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că va acorda nota 10 fiecăruia dintre autorii moţiunii simple, la disciplina "Demagogie". 

"O să le acord nota 10 fiecăruia dintre autorii moţiunii, la disciplina "Demagogie", ştiut fiind că tocmai ce am vorbit de planurile-cadru. Demagogia vă asigur că nu va face parte din planurile-cadru. V-aţi dovedit a fi vajnici mânuitori de rangă şi baros, dar în educaţie lucrurile se fac nu numai demolând. Multe dintre iniţiativele dumneavoastră încep cu se abrogă. Da. Trebuie şi demolat, trebuie şi abrogat. Dar în educaţie ne bazăm mai mult pe construcţie. Lucrul cu mistria este uneori mai greu decât lucrul cu ranga şi barosul", a afirmat ministrul Educaţiei, în plenul Camerei Deputaţilor, notează Agerpres.

Totodată, el a spus că le va da şi o diplomă de excelenţă autorilor moţiunii simple, pentru "nenumăratele iniţiative de a demola orice iniţiativă constructivă în educaţie".

"Vă pot da şi o diplomă de excelenţă, o bursă chiar de excelenţă, pentru nenumăratele iniţiative de a demola orice iniţiativă constructivă în educaţie. Îmi exprim totuşi încrederea, speranţa că vom reuşi să ne adunăm laolaltă şi să facem ca sistemul de educaţie să depăşească acest punct de minim. Vă spun încă o dată - este la un punct de minim", a subliniat Cîmpeanu.

Camera Deputaţilor dezbate luni moţiunea simplă intitulată "Ministru. Dezastru. Educaţie fără viitor", iniţiată de USR.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri