Ciolacu a anunţat reducerea posturilor la ministerele Cercetării şi Familiei: La jumătatea anului o să aibă o structură mai suplă

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu in timpul unei sedinte de guvern
FOTO: Inquam Photos/ Saul Pop

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în cadrul ședinței de Guvern că procesul de reorganizare administrativă continuă cu încă două ministere, Ministerul Cercetării şi Ministerul Familiei, prin reducerea posturilor, astfel încât structura să fie mai suplă, iar procedurile să contribuie la reducerea birocrației.

“Continuăm procesul de reorganizare a administraţiei centrale şi de reducere a posturilor cu încă două ministere. Este vorba despre Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Ne vom ţine de calendarul prevăzut astfel încât la jumătatea anului toate ministerele să aibă o structură mai suplă şi eficientă, cu proceduri care să reducă birocraţia”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Tot în ședința de Guvern de vineri, premierul a anunțat că Palatul Victoria va intra în reabilitare anul viitor, urmând ca activitatea guvernului să se desfăşoare într-un corp de clădire din Palatul Parlamentului.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri