Ciolacu: Instituțiile statului ar trebui să intervină în cazul Blue Air. 200.000 de români au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas

Data publicării:
tabela blueair
Blue Air a anulat toate zborurile. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Instituțiile statului ar trebui să intervină în cazul Blue Air, pentru ca problemele să fie rezolvate, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu. "Nu credeţi că instituţiile statului român ar trebui să intervină, să facă lumină? Totuşi, sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas", a precizat Ciolacu, luni, la România TV.

"Este o companie privată. (...) Nu credeţi că instituţiile statului român ar trebui să intervină, să facă lumină? Totuşi, sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas. Părerea mea este că instituţiile statului, nu vreau să dau ordine cuiva sau să se interpreteze, nu m-am băgat, nu am comentat decizii ale magistraţilor, cred că e un caz important în care instituţiile statului trebuie să intervină", a spus Ciolacu la România TV, luni, întrebat ce părere are despre situaţia de la Blue Air, companie care a anulat zborurile pentru o lună, deşi a vândut biletele de avion, scrie Agerpres.

Ciolacu le-a recomandat reprezentanţilor Blue Air "să stea la masă" cu miniştrii de la Finanţe şi de la Transporturi, dar şi cu prim-ministrul, pentru a găsi soluţii.

"E o companie românească şi mi-aş dori ca această companie să depăşească aceste lucruri. Dar nu poţi să sfidezi autorităţile române şi statul român, care te-a împrumutat şi te-a ajutat la nevoie în timpul pandemiei şi să continui cu această atitudine, fiindcă nu este corect. Tu, ca companie, nu mai bine aveai un dialog cu Guvernul? Pentru că e o companie românească. Pe mine mă doare sufletul să închizi o companie românească. (...) Eu am înţeles că sunt sute de mii de bilete vândute în avans", a afirmat acesta.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri