Exclusiv Ciolacu, răspuns pentru Iohannis: E în continuare în campanie pentru PNL. Ce reforme a pornit PNL?

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu, liderul PSD, este invitat in platoul emisiunii Jurnal de Seara la Digi24
Foto: captură TV

Marcel Ciolacu a răspuns miercuri seară, la Digi24, atacurilor venite din partea președintelui Klaus Iohannis. Președintele interimar al PSD a spus că șeful statului e în continuare în campanie pentru PNL și că liberalii au pornit reforma „morții” sau pe cea „a trotinetelor” prin cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate cu o seară înainte ca guvernul Orban să fie demis prin moțiune de cenzură.

„Mă mir că mai trăim după această prezentare a președintelui. Este în continuare în campanie pentru PNL. Nu-mi dau seama unde e normalitatea. Eu văd că agenda oamenilor este cu totul alta, criza coronavirusului, traiul mai scump, scumpirea euro. Politicienii și românii au agende duble, nu suntem pe agenda cetățenilor. Nu înțeleg de ce continuă campania, de ce PNL nu-și asumă guvernarea în întreaga ei responsabilitate și pe urmă să mergem la alegeri, normal, la termen”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seară, la Digi24.

„Am spus: mă mir că mai trăim. Am văzut și atacul cu PNL, care a pornit reformele... În afară de discursuri ar trebui să vorbim și de lucruri concrete. Ce reforme a pornit PNL? În cele 25 de ordonanțe de urgență, unde e reforma? Ordonanța pe sănătate numită ordonanța morții sau ordonanța cu trotinetele. Reforma trotinetelor sau ce reformă? E clar că continuăm campania electorală. Îmi pare rău că președintele o continuă, rolul președintelui este cu totul altul. La un moment dat sper să intrăm într-o normalitate. Nu aceasta este normalitatea”, a adăugat liderul interimar al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri