Ciolacu spune că PSD ar vrea șefia Camerei Deputaților, dar nu „în mod deosebit”: Îmi e suficientă funcția de șef la Ciuma Roșie

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu la o sedinta psd cu mainile intinse
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii ar putea viza funcţia de şef al Camerei Deputaţilor dacă „se creionează o majoritate”, adăugând că lui, în acest moment, îi e suficientă funcţia de „şef la 'Ciuma Roşie'”.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată după ce delegaţia PSD a fost la consultările de la Palatul Cotroceni, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă PSD vizează funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul în care marţi ar urma ca demisia lui Ludovic Orban să fie înregistrată şi să se ia act de ea.

„Dacă se creionează o majoritate, nu-mi doresc în mod deosebit, am mai spus-o, am spus şi colegilor, (...) îmi e suficientă în acest moment funcţia de şef la 'Ciuma Roşie'”, a precizat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Citește și Ciolacu, după consultări: Ori se creează o majoritate pentru guvern, ori se va crea una pentru alegerile anticipate

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri