Ciolacu: Tudose nu este un traseist politic

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu si Mihai Tudose
Președintele PSD Marcel Ciolacu (stânga) și vicepreședintele PSD Mihai Tudose (dreapta). Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Brăila, referitor la întoarcere în partid a lui Mihai Tudose, că nu îl consideră pe acesta un traseist politic, pentru că în PSD a fost o perioadă lungă de încrâncenare, motiv pentru care Tudose nu poate fi criticat că a decis să plece la Pro România.

„Nu consider că domnul Tudose a fost traseist politic. Nu consider pe niciun coleg care a plecat tot către un partid de stânga ca fiind traseiști politici, dintr-un singur motiv: au fost mult prea multe convulsii în interiorul PSD-ului și s-a ascuns o perioada îndelungată adevărul, ca eu să îmi permit să pun vreo etichetă unui fost coleg”, a declarat, în conferința de presă, Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose susține că nu a trădat partidul când a plecat la Pro România, pentru că nu a plecat „pe furiș”.

„Eu m-am uitat foarte atent la cine era nefericit când am plecat, la cine e nefericit că m-am întors, la unii mă bucură. Înseamnă că îi doare și ce fac e bine, Nimeni nu a făcut fericit pe toată lumea. Nu sunt un tip comod. Iar asta cu trădarea, trădarea o faci pe furiș, eu am făcut gesturile pe față. Nu au aflat de la televizor că plec. Nici reîntoarcerea nu a fost făcută pe furiș”, a spus Tudose.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri