Ciucu, despre relația cu Nicușor Dan: Mai puțin apropiată decât mi-aș dori eu. Îmi doresc să nu fie ceva personal VIDEO

Data publicării:
nicusor dan si ciprian ciucu, cu masti pe figura, se saluta
Ciprian Ciucu se plânge de relația cu Nicușor Dan. Foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat sâmbătă, la emisiunea În Fața Ta la Digi24, că are o relație rece cu primarul general Nicușor Dan și speră să nu fie din motive personale. El nu se vede ca o posibilă amenințare pentru edilul general, pentru că niciodată un primar de sector nu a ajuns primarul Capitalei.

"Relația (cu Nicușor Dan - n.r.) este mai puțin apropiată, ca să fiu foarte sincer, decât mi-aș dori eu. Și îmi doresc foarte mult să nu fie ceva personal. (...) Nu știu dacă este mai apropiat cu alți primari, dar eu îmi doream o colaborare mult mai apropiată", a declarat Ciprian Ciucu sâmbătă, la Digi24.

El a mai spus că nici măcar nu au o întâlnire pe lună, așa cum prevede legea.

De asemnenea, Ciucu consideră că primarul general ar trebui să aibă primul cuvânt în această relație, pentru că are o viziune generală asupra orașului, cu toate sectoarele.

"Noi, ca sectoare, suntem subdiviziuni ale municipalității. (...) Asta înseamnă că primarul general general trebuie să aibă viziune", a mai spus Ciucu, dând ca exemplu viziunea unitară asupra imagisticii, asupra formelor, culorilor etc.

În plus, Ciprian Ciucu nu se vede ca o amenințare pentru Nicușor Dan la următoarele alegeri locale, pentru că "niciun primar de sector nu a fost niciodată primar general. În București trebuie să vii cu cineva care este perceput ca lider național".

Pe lângă acest lucru, Ciucu nu crede că poate termina într-un singur mandat tot ce și-a propus pentru Sectorul 6.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri