Crin Antonescu, despre „penibilă răfuială de mahala” dintre Dragnea și Ponta

Data actualizării: Data publicării:
crin antonescu fb

Fostul copreședinte USL Crin Antonescu spune că fotografiile arătate de Victor Ponta în ultimele zile „nu dovedesc nimic” și reprezintă „o cădere în ridicol”. Pe de altă parte, în conflictul dintre actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea, și fostul lider social-democrat Victor Ponta au fost făcute „afirmații grave”.

Citiţi şi: De ce a pierdut Tăriceanu prezidenţialele după ce Firea a intrat în joc 

Hârjoana dintre Ponta și Dragnea este o penibilă răfuială de mahala”, a spus Crin Antonescu la Digi24.

El a adăugat că nu a fost prezent în locurile unde au fost făcute fotografiile arătate de Victor Ponta, pentru că nu făcea parte din „grupul” respectiv, și că nu știe dacă sunt reale și cine le-a făcut.

Ponta spunea că ar fi vorba despre fotografii făcute de omul de afaceri Sebastian Ghiță. În fotografiile prezentate de el, Dragnea este alături de George Maior, fost președinte al SRI, Florian Coldea, fost adjunct al șefului SRI, Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA, Gabriel Oprea, fost vicepremier.

„Dacă într-adevăr ar vrea să facă lumină asupra unor aspecte istorice, asupra raporturilor dintre domniile lor și capii unor instituții de securitate din România, din toți acești ani, atunci ar trebui să spună lucrurile până la capăt, nu să scoată câte o fotografie pe la aniversări”, a mai spus Crin Antonescu.

Despre Victor Ponta, Crin Antonescu spune: „Am fost parteneri într-un contract politic public, cu obiective foarte clare. Când a devenit clar că PSD încalcă acest contract, eu l-am denunțat”.

Dincolo de asta... eu nu mi-am imaginat nicodată că Ponta o să ajungă să umble cu tot felul de fotografii, și alea nesemnificative, pe la studiouri să-l toarne pe Dragnea. Dragnea, dacă dorește să spună ceva despre istoria anilor din urmă s-o spună până la capăt, dacă-și permite”, a mai spus Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri