Cristian Diaconescu nu exclude revenirea într-o formaţiune politică

Data publicării:
25032013 20diaconescu4-56708

Întrebat în emisiunea „Kilometrul 0” dacă ar fi dispus să candideze la președinție din partea PDL, consilierul prezidențial a precizat că PDL trebuie să decidă în primul rând dacă vrea să aibă un candidat la președinție și trebuie să arate că sprijină un candidat. „Atunci mai vedem”, a spus Cristian Diaconescu.

El a menționat că nu a avut niciun preferat în rândul celor trei candidați la președinția PDL, dar a remarcat „cu simpatie” munca Elenei Udrea depusă în săptămânile premergătoare convenției, prin care a reușit să-și asigure un un scor bun în fața unui politician extrem de puternic. „Ăsta e un semnal bun, dar atât, nu mă pun în situația de a face un partizant din munca lor”, a punctat Cristian Diaconescu.

În ceea ce-i privește pe „reformiștii” Cristian Preda și Monica Macovei, Diaconescu a precizat că a lucrat cu ei, știe ce capacitate au individual și are față de ei un respect deosebit, dar „de aici până la a face politică împreună e drum lung”, a mai declarat fostul ministru de Externe.

Întrebat dacă este loc de o altă formațiune politică în România, Cristian Diaconescu a răspuns că depinde „ce vrea poporul”.

Urmăriți declarațiile consilierului prezidențial Cristian Diaconescu în materialele video atașate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri