Cristian Diaconescu s-a înscris în PMP. Elena Udrea: "Este un om decent pe care nu l-am auzit vreodată să jignească o femeie"

Data publicării:
cristian diaconescu la cotroceni -5340338-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

Deputatul Elena Udrea a arătat că intrarea lui Cristian Diaconescu reprezintă "un câştig" pentru partid, acesta fiind "tipul de politician occidental" de care este nevoie în acest moment pe scena politică.

"Pentru PMP ziua de astăzi este una în care dăm semnalul că partidul devine şi mai puternic pentru că ni se alătură un om care reprezintă ceva în politica românească, un om credibil, un om care a avut rezultate în toate activităţile şi în toate funcţiile pe care le-a deţinut până acum, este vorba de domnul Cristi Diaconescu. Cristi Diaconescu este membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, dar astăzi vine în Partidul Mişcarea Populară", a precizat Udrea.

Ea a mai spus că alegerile de duminică sunt importante în perspectiva alegerilor pentru preşedinţia României, arătând că la cele din 25 mai "vor fi un semnal pentru ce se va întâmpla în noiembrie 2014".

Udrea a mai spus că în opinia sa Cristian Diaconescu "este un câştig pentru PMP" şi este un om care a avut performanţă indiferent unde a activat, ca ministru de externe sau ca şi consilier prezidenţial.

"Cristian Diaconescu este tipul de bărbat politic de care politica românească are nevoie, un om decent pe care nu l-am auzit niciodată jignind o femeie, nu l-am auzit în general jignind pe cineva, nu se ceartă în public, este tipul de politician occidental de care cred că avem mare lipsă în acest moment pe scena politică", a mai spus Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri