"Victoria prostiei". Dragnea, atacat de Radu Tudor. Ce-şi aminteşte din epoca Ponta

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta liviu dragnea barca teleorman

Unul din realizatorii Antenei 3 critică vehement situaţia în care a ajuns PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea, după depunerea apoi votarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Grindeanu. "Neîncredere", "sabotare", "suspiciuni şi obsesii personale" sunt doar câteva dintre cuvintele-cheie folosite de autor, într-un text intitulat "Victoria prostiei".

"Eu cred că este o victorie a prostiei. A sabotării propriilor oferte făcute cu doar 5 luni în urmă, a blamării celor pe care-i lăudai cu 7 guri cu puţin timp în urmă. O victorie a neîncrederii, a suspiciunii, a obsesiilor personale.

O jubilare a înfrângerii, ceva ce n-am mai văzut încă în politică. Se aplaudau unii pe alţii la final pentru propriul eşec. Este, înainte de toate, o înfrângere a nevoilor uriaşe pe care le are azi România : autostrăzi (nefinalizate), spitale noi (neîncepute), mari investiţii (nerealizate), discuţii şi realizări în plan diplomatic împreună cu aliaţii şi partenerii din UE şi NATO", a scris Radu Tudor, pe blogul personal, după votarea moţiunii de cenzură.

Reacţia acestuia este cu atât mai interesantă cu cât, înaintea debutului crizei din interiorul PSD, a realizat mai multe emisiuni la Antena 3 în care Liviu Dragnea prezenta realizările guvernării PSD-ALDE.

"Cred că nici un om raţional nu poate pretinde azi că e vorba de vreo victorie", conchide, încă o dată, Radu Tudor.

Finalul textului îl rezervă însă unui post scriptum, în care scrutează evoluţia social-democraţilor de la Victor Ponta la Liviu Dragnea, dinamica raporturilor de putere în interiorul partidului şi percepţiile generate de fenomenele înregistrate în ultimii ani: "Azi Ponta a fost dat afară din PSD… Acum 5 ani, dacă-l criticai, te halea un stadion întreg, în frunte cu Liviu Dragnea…"

Citește și ”Ce îl așteaptă pe Liviu Dragnea”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri