Dacian Cioloș: Dacă noi am fost guvernul zero, trei guverne PSD-ALDE sunt miliarde bune pe minus

Data actualizării: Data publicării:
dacian_ciolos_fb

Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat la valul de critici aduse de mai mulți membri PSD în privința absorbției de fonduri europene în timpul mandatului său. „2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro. Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal”, afirmă fostul prim-ministru.

„Comunicarea coaliției de guvernare este făcută de oameni agresivi și cel mai adesea lipsiți de bun simț. Oameni care trăiesc din scandal și minciună. Oameni plătiți să acopere adevărul cu mult, mult zgomot. Ei au reușit să convingă o bună parte a românilor că Guvernul Cioloș a fost "zero" la absorbția fondurilor europene și mulți i-au votat. Acum, după trei guverne ale domnului Dragnea, putem să comparăm cifrele pe un grafic clar făcut de o organizație independentă. Dacă noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt câteva miliarde bune pe minus. Și asta nu numai la fonduri europene”, Dacian Cioloș, într-un mesaj pe Facebook.

„2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro. Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal. România are nevoie de profesionalism și bun simț și nu de politica de circ și mici atât de specifică coaliției de guvernare”, adaugă fostul premier.

Potrivit raportului SAR, suma încasată de la bugetul Uniunii Europene în 2016 a fost de peste 7,3 miliarde de euro, iar în anul următor a fost de 4,8 miliarde de euro.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri