Dan Barna, despre demisia Florinei Presadă din USR: Era o nemulțumire legată că n-a obținut o funcție pe care ea și-a dorit-o

Data actualizării: Data publicării:
dan barna face declaratii la parlament
Foto: Facebook/Dan Barna

Fosta senatoare Florina Presadă a demisionat din USR deoarece avea „o nemulțumire” în legătură cu o funcție pe care nu a obținut-o, a declarat Dan Barna, președintele partidului, vineri seară, la Digi24.

„Chiar am vorbit în această seară cu Florina, mie îmi pare rău că a decis să plece, are oricând ușa deschisă în USR dacă dorește să revină. I-am urat succes în noua abordare pe care a anunțat-o și în spațiul public, oricând e binevenită”, a spus Dan Barna.

„Dincolo de ce a transmis ea în spațiul public, era o nemulțumire legată că n-a obținut o funcție pe care ea și-a dorit-o. I-am spus că politica e un drum lung și o activitate de termen lung, i-am spus că e binevenită dacă dorește să revină. E firesc, se întâmplă astfel de lucruri. Îmi pare rău că a plecat, era un om valoros în echipa USR. A decis să meargă pe o altă cale, nimic de adăugat”, a completat liderul USR.

În anunțul demisiei sale din USR, Florina Presadă a se arăta dezamăgită de „noul USR”, despre care spune că „dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice” în partid.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri