Demisie din USR. Cami Băcioiu: M-am săturat de atâtea certuri interne

Data actualizării: Data publicării:
cami-bacioiu
Foto: Facebook

Cami Băcioiu, membră a organizaţiei USR Sector 1, şi-a anunţat, luni pe Facebook, demisia din partid, precizând că s-a săturat de „atâtea certuri interne şi de atâta grobianism şi idolatrie dementă”, relatează Mediafax.

„Azi (luni - n.r.) mi-am dat demisia din USR. M-am săturat de atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă de a căror existență am fost profund șocată. USR-ul trebuia să fie format din oameni educați care să salveze România. Nu sunt toți educați, sau cu bun simț, iar respectul pentru cel de lângă tine e doar o glumă bună câteodată. M-am așteptat să găsesc un mediu profesionist, de oameni care lucrează împreună spre un scop mai înalt. Am găsit porcăială de cea mai joasă speță”, a scris Cami Băcioiu, luni, pe Facebook.

Aceasta a adăugat că va susţine în continuare USR, datorită membrilor muncitori şi decenţi.

„Sunt și oameni buni, oameni foarte buni care lucrează zi de zi pentru o comunitate decentă. Oameni care se luptă prin consilii cu indecența, prostia și hoția. Dar ei fac asta în ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor. Poate am fost eu naivă. Poate așa e în politică. Eu clar nu-s făcută să mă porcăi, să arunc cu invective și să mă cațăr pe cadavre ca să fiu șef. Așa că povestea mea politică s-a încheiat azi. O sa susțin USR-ul în continuare pentru oamenii ăia decenți și muncitori pe care i-am cunoscut”, a conchis Băcioiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri