Demisie la vârful PNL. Andreea Paul nu mai este prim-vicepreședinte

Data publicării:
andreea paul

Andreea Paul dorea să fie șef al filialei Satu Mare a PNL, dar de la centru a fost impus altcineva pentru această funcție, astfel că și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte.

În PNL se discută în aceste zile conducerea filialelor în care existau dispute între membrii vechiului PNL și cei ai fostului Partid Democrat Liberal. Până la finalul acestei luni să existe o conducere unitară și să se renunțe la sistemul cu copreședinți.   

În cadrul ședinței de luni urmează să fie stabilit și un termen până la care să fie nominalizați și președinții organizațiilor de sector ale liberalilor din București, cel mai probabil luna viitoare. Potrivit unor surse PNL, în interiorul formațiunii există încă disensiuni în privința criteriului care să fie aplicat la desemnarea celor șase președinți de organizații. 

Vechiul PNL nu este de acord cu principiul parității în ocuparea locurilor de conducere ale orgnizațiilor locale și pledează pentru alegeri interne, în vreme ce gruparea care reprezintă fostul PDL dorește propulsarea unor politicieni cu notorietate și experiență în mobilizarea electoratului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri