Dragnea, despre mesajele anti-PSD apărute în câmp sau pe plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor: O campanie mizerabilă

Data actualizării: Data publicării:
180312_PSD_BPN_12_dragneaINQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat marți de jurnaliști despre campania anti-PSD materializată prin anumite plăcuțe de înmatriculare sau prin mesaje scrise cu tractorul pe câmp.

180312_PSD_BPN_12_dragneaINQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„O văd mizerabilă. Adică, este o campanie mizerabilă și arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă adversarii noștrii politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înțeleg ei din politică. Ei nu pot propune și nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, așa cum noi nu numai că am propus și facem și rezultatele se văd, și au ajuns la această situație.

Sigur că sunt mulți colegi de-ai noștri cărora le freamătă mâinile să vină și ei cu contra-replici, pentru că, fiind un partid mare, este foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuși, e mai bine să ne uităm la acest spectacol”, a răspuns Liviu Dragnea.

Când jurnaliștii îi atrag atenția că nu este vorba despre adversari politici, ci despre oameni simpli, liderul PSD continuă: „Par, par (simpli oameni - n.r.)”.

Sunt influențați politic?, au insistat jurnaliștii. „Da. Eu am răspuns. Acuma, indiferent ce aș spune, rămâneți cu părerea dumneavoastră”, a mai arătat Dragnea.

Citiţi şi: Un ministru, probabil, longeviv. Bătălia violentă care se dă în spatele reflectoarelor puse pe şefia DNA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri