Sari la conținut

Dragnea: Sunt ţinta lui Kovesi. Cei din instituţii să ştie că nu sunt amnezic

"Nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta proceduri", a declarat, vineri, Liviu Dragnea, întrebat fiind despre anchetele jurnalistice care l-au vizat şi cercetările demarate de DNA pe acest fond. În plus, liderul PSD se autodeclară "ţintă" a procurorilor anticorupţie şi a Laurei Codruţa Kovesi. 

liviu dragnea iccj inquam octav ganea (2)

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice, şi dacă plouă. Sunt ţinta doamnei Kovesi, a afirmat Dragnea, vineri, când jurnaliştii i-au cerut părerea referitor la ancheta care implică societatea Tel Drum şi apropiaţi ai liderului PSD. Anchetă în care, astăzi, au avut loc noi audieri, la DNA venind trei oameni importanţi din anturajul politicianului. Detalii AICI.

În acest context, însă fără a nominaliza, preşedintele social-democraţilor a lansat şi un avertisment: Cei care ocupă anumite funcţii în stat şi cred că sunt amnezic, se înşeală. Întrebat, în cotninuare, dacă crede că va fi scos din joc şi dacă are arme să lupte cu cei care l-ar fi luat la ţintă, Liviu Dragnea a răspuns că singurele sale arme sunt partidul şi Parlamentul.

Zilele trecute a fost audiată la DNA şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, în dosarul în care au fost extinse cercetările, după investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project. Detalii AICI.

În opinia liderului PSD, însă, Bombonica Prodana nu ar fi decât o ţintă nevinovată a procurorilor, pe motiv că i-a fost soţie. Nu o să mi-o iert niciodată, a subliniat Dragnea în acest context.

Totodată, Liviu Dragnea a subliniat şi că nu înţelege care e problema cu afacerea Belina. Detalii despre conexiunile Dragnea-Belina-Tel Drum şi cercetările derulate de procurorii DNA, AICI.

 

Pe aceeași temă