Florin Roman, acuzații dure la adresa USR: Au negociat aşa de bine pentru PNRR că nu avem niciun leu de irigaţii

Data actualizării: Data publicării:
florin roman in parlament cu o sticla de ulei
Florin Roman. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PNL Florin Roman a acuzat, luni, USR că a negociat "atât de bine" Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), încât România "nu are niciun leu pentru irigaţii". 

"Ascultându-i pe colegii de la USR m-am întrebat dacă în anul trecut ei au fost la guvernare sau au fost pe lună. Îmi amintesc că au fost la guvernare şi mai îmi amintesc că atunci când se stabilea viitorul financiar al României prin PNRR aşa de bine au negociat că nu avem niciun leu pentru irigaţii. Aşa de bine au negociat că astăzi avem probleme pentru a da pensionarilor şansa la o viaţă mai bună. Aşa de bine au negociat încât vedem ce dificultăţi sunt pentru partea de investiţii. Aşa de bine au negociat încât am văzut cum stă treaba cu locurile de muncă. Aşa de bine au negociat încât inclusiv cei care i-au votat, mare parte din IT-işti, au fost şuntaţi şi nu mai vor facilităţi fiscale pentru IT-iştii care le-au făcut campanie şi i-au votat", a spus Roman, la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaţilor, la care este invitat ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, notează Agerpres.

Florin Roman a menţionat că în timpul mandatelor miniştrilor USR s-a cheltuit pe vaccinurile anti-COVID "cât pentru toţi locuitorii din Uniunea Europeană".

"Colegii noştri de la USR nu înţeleg satul românesc, au tăiat şi lemnele de foc pentru amărâtul de român care trăieşte greu la ţară şi se încălzeşte cu lemne de foc. În schimb, la consultanţă, a fost valoarea consultanţei mai mare decât valoarea proiectului. De ce? Pentru că adevăraţii băieţi deştepţi sunt cei din USR. Acolo s-au pus banii pentru firmele de casă ale USR, acolo s-au pus bani pentru firmele baronilor din USR", a afirmat Roman.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri