Grindeanu, după ce Achimaș-Cadariu a spus că e contra lui Rafila: Am fost aleși pe liste de partid, nu știu să fie vreun independent

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu participă la ședința de Guvern de la Palatul Victoria pe 26 aprilie 2023.
Sorin Grindeanu. Foto: Profimedia Images

Ministrul propus la Transporturi, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, trebuie să existe o explicaţie pentru colegii care nu respectă deciziile partidului, după ce deputatul PSD Patriciu Achimaş-Cadariu a spus că nu va vota un guvern din care face parte Alexandru Rafila.

”Eu cred că fiecare dintre noi, dincolo de componenta personală, am fost aleşi pe listele unui partid, fie că vorbim de PSD, PNL, UDMR, AUR, UDMR, nu a candidat nimeni independent şi eu nu ştiu să fie vreun parlamentar independent în acest moment. Eu nu cunosc vreun parlamentar, deputat sau senator, care să fi intrat în 2020 în Parlament independent”, a spus Grindeanu.

”Din punctul meu de vedere, trebuie să existe o explicaţie pentru colegii care nu respectă deciziile partidului”, a afirmat el, citat de news.ro.

Deputatul PSD Patriciu Achimaş-Cadariu, medic şi fost ministru al Sănătăţii, a anunţat miercuri dimineaţă că nu va vota un guvern din care face parte Alexandru Rafila, susţinut de social-democraţi pentru portofoliul Sănătăţii.

Cadariu precizează că nu va vota nici în comisia de specialitate în favoarea lui Rafila, căruia îi reproşează atitudinea în privinţa Planului Naţional de Combatere a Cancerului. Fostul ministru admite că a candidat pe listele PSD, la invitaţia partidului, dar subliniază că a candidat asumându-şi un angajament faţă de pacienţii bolnavi de cancer.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri