Exclusiv ÎNREGISTRARE „Primiți-i pe toți, indiferent ce escroci sunt!” Cum vrea George Simion să umple listele AUR pentru alegeri

Data actualizării: Data publicării:
Liderul AUR, George Simion.
Liderul AUR, George Simion. Foto: Profimedia

George Simion face apel la mobilizare în filialele partidului. Liderul AUR îndeamnă președinții din organizațiile locale să se mobilizeze pentru a avea liste complete la alegeri și să primească orice persoană care nu candidează din partea PSD sau PNL, indiferent dacă sunt „escroci”.

George Simion, fondator AUR: Să primiți pe toată lumea! Avem alegeri în iunie, teoretic avem alegeri în septembrie și alegeri în decembrie. Avem nevoie de fiecare, oricine care nu candidează din partea PSD și PNL e binevenit.

Unii o să fie trimiși doar să facă panaramă, scandal. Ați văzut mehedinți, ați văzut Timiș, ați văzut cocota aia masculină de Laufer (Ilan Laufer, n.r.). Nu contează, noi suntem făcuți pentru a câștiga și o să vă rog pe fiecare dintre voi să vă mobilizați să avem liste complete în toate județele.

Primiți-i pe toți, indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt. Țineți-i sub monitorizare, dar primiți-i pe toți, pentru că anul ăsta se termină în decembrie, nu în iunie și avem nevoie de fiecare vot și avem nevoie să batem PSD-PNL la final, să nu mai poată PNL-PSD-UDMR să facă 50%.

Înregistrarea obținută de Digi24 a fost făcută de Simion și trimisă pe un grup de WhatsApp al AUR.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri