L. Negoiță despre demisia lui D. Funeriu din PDL: „Domnul Funeriu nu mai activează de mult în partid”

Data publicării:
liviu negoita

„Domnul Funeriu nu mai activează de mult în partid. E un act unilateral și pare unul normal după pozițiile pe care le-a avut în ultima perioadă. Când lucram împreună și a fost desemnat ministru i-am apreciat activitatea, după ce ne-am despărțit, am văzut că a criticat mult partidul din care a facut parte și nu mi s-a părut fair”, a comentat Liviu Negoiță, în emisiunea „Imparțial”.

„E o clarificare absolut necesară și binevenită și pentru domnul Funeriu și pentru PDL”, a spus invitatul emisiunii „Imparțial”.

„Dacă ar fi să facem o analiză la rece a carierelor politice a celor care au părăsit PDL, putem constata că mare lucru de carierele astea ale lor nu s-a ales. Și atunci și eu cred același lucru, lăsând praful și pulberea la o parte, că nu văd, fie că vorbim de o persoană sau un grup care a părăsit partidul... pentru că PDL nu-i poți reproșa, dacă ai făcut și faci parte din el că nu s-a bătut pentru proiectele pe care le-a pus în aplicare, fie că vorbim de guvernare, fie că vorbim de perioada de opoziție”, a comentat Liviu Negoiță și declarațiile liderului partidului, Vasile Blaga, care spusese că se va alege „praful și pulberea” de cei care vor părăși partidul.

Demisie anunțată pe Facebook

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, și-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal. El a facăut oficial public aceastp decizie printr-o scrisoare adresată președintelui PDL, Vasile Blaga, afișată pe contul sau de Facebook.

„Nu îi încurajez pe cei care împărtășesc direcția actuală a PDL să-mi urmeze exemplul”, scrie Daniel Funeriu în postarea de pe Facebook.

„Prin prezenta vă solicit să înregistrați demisia mea din calitatea de membru al PDL. Am înțeles că este în discuție o propunere de excludere a mea din partid, propunere care nu a fost respinsă public de conducere”, a scris Daniel Funeriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri