Liberalii se acuză de noncombat la adresa PSD

Data publicării:
saftoiu

Adriana Săftoiu: „Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare ruşinos. Dar pot să spun că un noncombat a avut loc. E foarte greu să faci opoziţie PSD-ului dacă ai obligaţii faţă de PSD”.

Fostul preşedinte al liberalilor Crin Antonescu o contrazice pe Adriana Săftoiu. PNL şi PSD au colaborat doar în perioada USL, în rest PNL a făcut opoziţie.

Crin Antonescu: „Dacă PNL ar fi fost în noncombat, în 2014, cu PSD, azi am fi avut probabil un alt preşedinte (n.r. al României), de la PSD. Dacă afirmaţia referitoare la noncombat priveşte doar Bucureştiul, poate că are în vedere aspecte oculte pe care eu nu le cunosc”.

De partea sa este şi noul şef al filialei sector 6 şi fostul candidat la primăria acestui sector, Răzvan Mironescu.

Răzvan Mironescu: „Orice noţiune de blat presupune un câştig reciproc, da? Bun! Presupunând că, în această situaţie, câştigul ar fi fost o funcţie pentru PSD, obţinută prin noncombatul PNL-ului, care ar fi fost câştigul PNL-ului? Niciunul! Şi atunci unde este logica blatului?”.

Adriana Săftoiu are însă şi aliaţi. Fost candidat la primăria sectorului 5, Ovidiu Raeţchi susţine că a observat şi el noncombatul.

Ovidiu Raeţchi: „ Mă gândesc şi o pot spune asumat, la sectorul 3. Acolo s-a trăit într-un fel de frăţie amabilă cu cei de la PSD. Am avut senzaţia că PNL în sectorul 3 nu există, că există doar domnul Negoiţă. Cred că şi la sectorul 2 se putea de-a lungul timpului ceva mai mult. Ani de zile nu mi s-a părut că am avut un PNL extrem de ofensiv la sectorul 2”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri