Liviu Dragnea: Guvernul actual nu are căderea de a face un buget pentru anul viitor

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că partidul său nu va vota proiectul de buget pe care intenționează să-l prezinte Guvernul Cioloș, deoarece actualul cabinet „nu are căderea” de a face acest lucru.

„Ni s-a spus că Guvernul intenționează să vină cu proiectul de buget în această sesiune de toamnă. Sper să nu o facă, în primul rând sper să nu uite limitele mandatului pe care îl au, guvernul actual nu are căderea de a lăsa moștenire un buget pentru anul viitor”, a spus Liviu Dragnea.

„Nu putem chema la vot cetățenii să voteze programul de dezvoltare pentru România și după, în 2017, să funcționăm după un buget al unui guvern care nu-și asumă nicio responsabilitate”, a adăugat președintele PSD.

„E vorba despre respectul față de cetățeni. Mergi în fața românilor pe 11 decembrie, ca și partid politic, spunându-le ce vor să facă pentru România, dar nu poți să mergi să le spui un lucru și când vii în guvern și parlament spui că 2017 e un an de pauză, ce am vorbit în campanie se va întâmpla din 2018. E vorba de dreptul viitorului parlament legitim ales de a adopta un buget pe anul viitor”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri