Liviu Dragnea: Nu candidez la președinție

Data actualizării: Data publicării:
dragnea 180604_psd_cex_05_INQUAM_Photos_OctaV_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liderul PSD a anunțat la ședința CEx PSD, de la Neptun, că nu intenționează să candideze la alegerile prezidențiale de anul viitor.

dragnea 180604_psd_cex_05_INQUAM_Photos_OctaV_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liviu Dragnea a avut un discurs împăciuitor la CEx, el a făcut apel la unitate în cadrul PSD. „Nu este cazul să ne dinamităm din interior”, a declarat liderul PSD la finalul ședinței.

Este același mesaj pe care l-a transmis și vineri, când s-a intâlnit cu opozanții lui din partid.

Liviu Dragnea s-a confruntat cu contestatarii săi din partid, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) În fruntea revoltei din PSD stau două doamne: Gabriela Firea şi Ecaterina Andronescu. Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și primar general al Capitalei a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, ca urmare a violenţelor de la mitingul din 10 august.

Pe de altă parte, senatorul PSD Ecaterina Andronescu vrea ca însuşi Liviu Dragnea să plece din fruntea social-democraţilor, spunând că „sunt mulţi care ar putea fi preşedinţi de partid". Senatoarea crede că doar astfel se va pune punct speculaţiilor că Puterea modifică legile Justiţiei doar ca să îl scape pe liderul partidului de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri