Liviu Dragnea speră să intre în istoria PSD

Data publicării:
dragnea vot 1

Probabil, probabil că la sfârșitul zilei voi fi ales președintele PSD, sper, și s-ar putea să fiu singurul președinte al PSD care a plecat dintr-o organizație mică, care a parcurs toate treptele în partid. Am vrut să mai spun că mult mai important decât Bucureștiul - care e important - e ţara. Susțin în continuare proiectul de regionalizare, e mult prea multă putere, mult prea multă decizie și resurse la București şi prea putină decizie la nivel local”, a spus Liviu Dragnea. 

El a precizat și de ce și-a acordat votul:

Am votat cu speranţa că ziua de azi poate fi un început pentru PSD. E vorba de încheierea unui ciclu politic, avem în faţă multe provocări. Şi prin exercițiul de azi și prin acțiunile din zilele urmatoare cred că PSD are şansa să fie primul partid care înțelege că cetăţenii români își doresc să se țină cont de părerile lor, să fie consultați”, a mai declarat președintele interimar al PSD.

 „E prima probă serioasă pe care o dă acest partid ca şi existenţă, ca si prezență, ca și activitate și ca și dorinţă de a se implica într-un minim exerciţiu de democraţie”, a conchis el.

Citiți și:

DOCUMENTAR Digi24. Dinastia PSD
Istoria PSD, partidul care nu iartă eșecul la prezidențiale

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri