Marcel Ciolacu, la moțiunea de cenzură: Florine, Superman, zboară acasă!

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu vorbește în plenul Parlamentului.
Marcel Ciolacu vorbește în plenul Parlamentului. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Guvernul Cîțu va pleca acasă, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, înainte de votul din plenul Parlamentului pe moțiunea de cenzură. El a criticat executivul pentru creșterile de prețuri și situația din spitale. Ciolacu a avut un mesaj și pe fostul vicepremier dan Barna, cerând ca USR să voteze la vedere.

Astăzi facem dreptate pentru români. Guvernul Cîțu va pleca acasă. PSD a câștigat alegerile. Nu îmi aduc aminte ca românii să fi trimis stânga în opoziție. A fost trimisă de președintele Iohannis. Sper că sunteți de acord, domnule Barna. Sper să nu vă cadă bilele de vot astăzi”, a spus Ciolacu.

Domule Cîțu, trebuie să plecați astăzi pentru că nu ați guvernat. Nouă luni v-ați bătut pentru șefia PNL și astăzi ați ajuns președinte peste un hoit politic. A ajuns PNL să miroasă a PNȚCD. Ați distrus țara în lupta absurdă pentru ciolan. Echipa câștigătoare este echipa ucigătoare. Ați jucat golf cu viețile românilor”, a adăugat el.

Românii mor carbonizați în spitale. Iohannis ne spune relaxat că statul a eșuat. Statul a eșuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care trebuie să îi salveze. Românilor le este frică să mai meargă la spital. Voi ați eșuat. Tu, Florin Cîțu, ai eșuat „big time”. România eșuată e singurul proiect politic care va rămâne în urma PNL”, a mai spus președintele PSD.

Domnule premier, ce ați făcut toată vara? Nimic. V-ați luptat cu Orban pe funcții fără să vă ocupați de pandemie. Ați inaugurat valul patru cu congresul vostru penibil, iar acum mai aveți tupeul să ne cereți responsabilitate și să băgați noi restricții. Ați distrus campania de vaccinare. Testarea de ce ați scos-o?

Nimeni nu vă mai crede. Sunteți total rupt de realitate. Nu cu 100 de lei o să vă salvați. Ați ajuns cel mai detestat om din România. Acasă!”, a mai spus Ciolacu.

România moare de foame la propriu. Oamenii nu au nevoie de supereroi, ci de salarii și pensii decente, de școli și spitale, de căldură și apă caldă. Oamenii au nevoie de respect. Oamenii s-au săturat de voi. Mă uit la domnul Barna. Aveți șansa astăzi să vă spălați păcatele. Aveți șansa să vă recunoașteți păcatele. Trebuie să trimitem acasă acest guvern și să salvăm România. Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin”, a încheiat Ciolacu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri