Mircea Geoană anunță că „în curând vom discuta despre un plan pentru România”, un posibil indiciu pentru candidatura la președinție

Data publicării:
Mircea Geoană
Mircea Geoană. Foto: Profimedia Images

Mircea Geoană a publicat, duminică seară, un mesaj video pe Facebook în care anunță că „în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi”, o posibilă indicație că secretarul general adjunct NATO intenționează să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale din 2024, pe care, conform mai multor sondaje recente, ar fi favorit să le câștige.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„România a intrat în criză de timp. Și pentru a ne reconstrui viitorul, așa cum merităm, avem nevoie de luciditate, cunoaștere, competență și o viziune solidă.
 
Astăzi, vă invit să țineți aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi!”, se arată în mesajul de deschidere al clipului video publicat de Mircea Geoană pe Facebook.

Trăim în România și în fiecare zi ne izbim de zidul „ca la noi la nimeni, oricum nu se poate schimba nimic, la alții se poate, la noi nu”. Și tot lovindu-ne de zidul ăsta de mai bine de 30 de ani, cine ne poate învinovăți că ne-am pierdut speranța și determinarea de a lupta pentru România.

Dar indiferent cât de dură este lovitura, românii au avut și au mereu puterea de a se ridica și de a merge înainte. Poate nu întotdeauna doar pentru România, dar cu siguranță pentru ei înșiși și pentru cei dragi. Pentru că românii sunt luptători.

Ce-ar fi dacă am avea un ghid care să ne arate cum să aducem rezistența și dârzenia fiecăruia dintre noi laolată pentru țară.

Căci viitorul României a intrat, acum, în criză de timp. Iar pentru a-l construi așa cum merităm avem nevoie de luciditate, de cunoaștere, de competență și de o viziune solidă.

Dragi români, vă invit să țineți aproape fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi”, spune Geoană în mesajul video publicat pe Facebook.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri