Video Momentul în care oamenii lui Simion s-au încăierat cu cei ai lui Șoșoacă. Senatoarea: „Ajutoooor! Avem nevoie de jandarmi!”

Data actualizării: Data publicării:
colaj
Protest în Piața Victoriei. Fotografii: Inquam Photos/ Octav Ganea

Încăierare între suporterii liderului AUR George Simion și ai senatoarei Diana Șoșoacă, la protestul de astăzi din Capitală. Foștii colegi de partid și-au disputat supremația asupra scenei de pe care să se adreseze participanților la miting. În momentul în care oamenii lui Simion au încercat să o dea jos de pe scenă, Șoșoacă a început să strige după ajutor.

„Avem nevoie de jandarmi! Ajutor! Ajutor”, se aude vocea Dianei Șoșoacă pe înregistrările video de la protest.

Ea l-a acuzat apoi pe deputatul AUR Antonio Andrusceac că ar fi lovit o femeie.

Suporterii celor două tabere s-au îmbrâncit între ei, în timp ce jandarmii încercau să-i calmeze.

Diana Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Diana Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Incidentul a avut loc la protestul organizat de AUR în centrul capitalei. Susținătorii lui Simion au pornit din Piața Universității spre Piața Victoriei, dar când au ajuns acolo au găsit-o pe Șoșoacă și câteva sute de susținători ai acesteia.

Șoșoacă a început să vorbească la microfon pe o scenă improvizată, în huiduielile susținătorilor AUR. În cele din urmă i-a fost tăiat microfonul.

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine!”, a spus ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri