Nicolae Ciucă: Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile. Nu mă tem de absolut nimic

Data publicării:
Nicolae Ciucă, președintele Senatului.
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, întrebat vineri, la Sinaia, dacă partidul ar putea ieşi pe locul trei la alegerile din 2024, după PSD şi AUR, că liberalii intră în competiţia electorală doar cu obiectivul de a câştiga alegerile şi, în general, în orice tip de competiţie ai intra, participi cu gândul să câştigi, nu să ieşi pe locul al doilea. Chestionat dacă se teme de vreun candidat serios de la AUR, fostul premier a precizat scurt: "Nu mă tem de absolut nimic".

"Dincolo de a ne fi asumat să angajăm anul electoral 2024 de sine stătător, ne-am asumat să câştigăm alegerile. Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile. Fiecare dintre cei din PNL ştiu foarte bine că atunci când declanşezi o competiţie politică şi nu numai, indiferent de competiţie, te duci să câştigi, nu să ieşi pe locul doi", a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat la finalul BPN al PNL de vineri la Sinaia dacă partidul ar putea ieşi pe locul al treilea la alegeri, după PSD şi AUR, având în vedere ce arată sondajele de opinie.

Chestionat dacă se teme de un candidat serios din partea celor de la AUR, preşedintele liberalilor a spus că nu se teme de nimic.

"Nu mă tem de absolut nimic. Am mai spus o dată de ce mă tem", a răspuns Ciucă.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri