Nini Săpunaru la Digi24: „Am condus instituții mult mai periculoase ca Ministerul Transporturilor”

Data publicării:
nini

Prima propunere a liberalilor a fost Ovidiu Silaghi, care și-a retras însă candidatura, după ce DNA a cerut aviz Parlamentului pentru începerea urmăririi penale în cazul său, într-un dosar de corupție.

Propunerea lui Nini Săpunaru la Ministerul Transporturilor va trebui, mai întâi, acceptată în interiorul USL.

„A fost o supriză pentru mine această nominalizare. Deocamdată sunt doar o propunere din partea președintelui. Urmează ca duminică, colegii noștri să aprobe sau nu această propunere. PNL este un partid liber, mereu pot apărea discuții sau un contracandidat. De-abia astăzi am fost autorizat de președintele meu să spun că am fost nominalizat. Telefonul l-am primit în urmă cu o zi-două”, a spus Nini Săpunaru la Digi24.

„Nu e un moment propice, nu voi avea o lună de probă, nici măcar o săptămână și cred că este cel mai complicat minister la ora actuală. Cred că pot să mă descurc, știu ce am de făcut în continuare. Președintele partidului are încredere în calitățile mele de manager și știe că am condus instituții mult mai periculoase decât Ministerul Transporturilor. Nu e un loc ușor, este un minister foarte greu, mai ales în faza asta. Este o mare provocare”, a încheiat deputatul PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri